Våra märken vi säljer

Nyheter

Vill du jobba med oss?

Vi söker en Rekondare för vikariat tom 2024-08-31, förlängning kan bli aktuell, med tillträde snarast.

Som sökande vill vi ha en person som är noggrann, flexibel, stresstålig och har god samarbetsförmåga.

Arbetsuppgifterna innefattar i huvudsak invändig och utvändig städning / rengöring / tvättning och i vissa fall polering av i huvudsak husvagnar men även husbilar och andra fordon förekommer.

Du gillar att ha ordning och reda, ser en stolthet i att lämna ifrån dig en vagn i bästa skick oavsett om det är ett begagnat eller nytt fordon. Våra kunder är ofta kapitalstarka och förväntar sig hög klass på våra produkter, i allt ifrån funktion till renhet och finish. Vi säljer fritidsupplevelser och ett gott liv på semestrar / ledigheter, därför är ditt jobb av hög betydelse i sammanhanget.

Som rekondare är du en viktig del i vårt företag och har ett stort ansvar att förvalta kundens förtroende.

Erfarenhet från Camping- eller båtliv ses som ett plus.

B-körkort är ett krav

BE-körkort/B96 är meriterande

Passar beskrivningen in på dig, tveka inte att söka och bli en del i vårt team. Arbetet är omväxlande och sker i ett högt tempo. I vår bransch är vår högsäsong från april-september, när de flesta andra vill vara lediga, då gäller det för oss att vi kan serva våra kunder på bästa sätt.

6 mån provanställning tillämpas.

Löpande urval kommer att ske. Tjänsten kan därför komma att tillsättas före sista ansökningsdag, tveka därför inte. Välkommen med din ansökan!Vi har valt att genomföra denna rekrytering själva och undanbeder oss samtal från andra jobbsökarsajter och rekryterare!